perjantaina

ingrid haaveilee oxfordista ja astrid juoksee veriryhmänsä perässä. 

tänään paistoi aurinko ja oli hyvä päivä. hyvien päivien päätteeksi pitäisi tehdä jotain hyvää, mutta tänään voisi tehdä poikkeuksen sääntöön. huomenna on tarjolla parempaa.

uusi pilatespallo pyörii lattialla (kiitos siitä omalle veriryhmälleni). en saa sitä kunnolla täyteen. kun puhaltaa pillillä ilmaa, ja laittaa tulpan, välissä karkaa puolet sinne puhalletuista hiilidioksidi- ja happimolekyyleistä ja pallo jää löysäksi.

pölyä on alkanut ilmestyä entistä enemmän lattialle. huomasin sen kun aamulla availin rankaani löysällä pilatespallolla. pyyhkäisin sormella lattiaa, jota peitti ohut pölykerros. lattiaan jäi viiva, sormeen harmaa jälki. imuroin viimeksi toissapäivänä.  

kamera ei aina ehdi tarkentaa elämän huippukohtiin. epätarkkuus ei tarkoita, ettei kuva olisi onnistunut. tässä astrid ja ingrid keinumassa kaksi vuotta sitten. mini-ingrid vaaleissa hiuksissa ja mini-astrid isossa villapaidassa. minit salaisessa puistossa kesäyönä. minit jotka lähti seuraavaksi syömään trio-jäätelöä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti